新eRepublik高登黨論壇

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
新eRepublik高登黨論壇

真正屬於高登仔既黨壇

新人加入步驟
1. 用 遊戲內的名稱 申請論壇帳戶
2. 到 此處 開post,在post內留下profile link用作申請權限
3. 到 此處 登記成為正式黨員
4. 到 此處 登記成為高登黨軍

最新事項
發佈日期 內容
2月2日 最新黨內空手傷害排名
6月17日 [黨務討論] 新人網更新建議咨詢
6月17日 [黨務討論] 黨內新人政策建議咨詢
進行中的活動/補助
發佈日期 內容
6月17日 百家講壇報業支援計劃

直達IRC傳送門
高登黨QQ群:143617973 高登黨黨軍QQ群:244511731
工具-Tools 高登新人指南 IRC聊天室 - HKGOLDEN1999 eRepublik 實用插件網址 高登黨資料庫 HKG頭像製作器
高登遊戲內連結 高登黨 高登黨報 高登黨軍
國家部門報紙 國防部軍令 信息部 教育部 外交部 央行 議會

+4
Timmy11Wong
Roger Chan
hyssexy
wenove
8 posters

無頭又發功?

wenove
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 141
    警章 : 189
    注冊日期 : 2011-02-17

無頭又發功? Empty 無頭又發功?

發表 由 wenove 周一 3月 14, 2011 7:29 pm

SOURCE
    最大改進係即使你冇company,你都可以賣野...
    咁我要間廠黎做乜?無頭又發功? 858376
    hyssexy
    高級老散
    高級老散

文章數 : 25
    警章 : 27
    注冊日期 : 2010-12-29

無頭又發功? Empty 回復: 無頭又發功?

發表 由 hyssexy 周一 3月 14, 2011 7:39 pm

可以儲物,大量果隻,炒賣 無頭又發功? 651653
    Roger Chan
    Roger Chan
    總督察
    總督察

文章數 : 576
    警章 : 816
    注冊日期 : 2010-12-01

發表 由 Roger Chan 周一 3月 14, 2011 7:53 pm

屌你隻臭雞係都要煩住我
    Timmy11Wong
    Timmy11Wong
    警司
    警司

文章數 : 740
    警章 : 792
    注冊日期 : 2011-03-07

發表 由 Timmy11Wong 周一 3月 14, 2011 7:53 pm

無廠就儲1000 items,
    有廠就可以儲多尐。

It hasn't yet been reached a final form, but capacity extensions may be activated for each company.
    For example, each company might increase the total storage capacity with 5,000
    wenove
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 141
    警章 : 189
    注冊日期 : 2011-02-17

發表 由 wenove 周一 3月 14, 2011 8:18 pm

但有一個on9野會出現,
    q5weapon係marketplace出售嘅有可能唔係全新q5 weapon,
    而且會有overproduction,係weapon個方面(呢個我估嘅)
    黨有什麼應對方案?
    Kelvin Johnson
    Kelvin Johnson
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 124
    警章 : 140

發表 由 Kelvin Johnson 周一 3月 14, 2011 9:31 pm

唔會......used products cant be sold in marketplace
    Kotobuki Nanase
    高級督察
    高級督察

文章數 : 425
    警章 : 534
    注冊日期 : 2010-12-21

發表 由 Kotobuki Nanase 周二 3月 15, 2011 12:55 am

我淨係知
    而家我每日喺自產廠攞貨交10蚊稅
    仲要驚畀人截左
    聽日開始一毫子都唔駛交 無頭又發功? 444376 無頭又發功? 731872
    BillyHerrington
    BillyHerrington
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 173
    警章 : 213
    注冊日期 : 2011-01-11

發表 由 BillyHerrington 周二 3月 15, 2011 12:57 am

發國難財既時代 無頭又發功? 651653
    milk tea
    milk tea
    總督察
    總督察

文章數 : 570
    警章 : 823

發表 由 milk tea 周二 3月 15, 2011 1:40 am

回水!回水!回水!

仲咩膠 俾我咁多free license? 夠覆蓋所有e-world國家, 包埋小國和99%import tax既地區 有咩用? clown
    高級督察
    高級督察

發表 由 Kotobuki Nanase 周二 3月 15, 2011 9:40 am

milk tea 寫到:回水!回水!回水!

仲咩膠 俾我咁多free license? 夠覆蓋所有e-world國家, 包埋小國和99%import tax既地區 有咩用? clown

咁就要問番你自己
    以前點解買咁多license sosad
    milk tea
    milk tea
    總督察
    總督察

發表 由 milk tea 周二 3月 15, 2011 11:01 am

sosad

2010年大約有八個月的時間, 廠長唔靠証, 生存唔到, 而且要洗証, 間廠先轉手到... 點會冇証...

單單係法國的alpes, 買入時, 已經自帶Slovenia, 加完英國証, 又被西班牙和波蘭輪, 之後租左去hungary...(其實我果時係預左佢俾人輪, 我先買, 依家出唔到貨了. 正如中國的內蒙和遼寧, 國際有好多地方都係咁.) sosad

四十幾証, 你話我入邊度好. sosad

我現在真係唔知點賣包了~ sosad
    hyssexy
    高級老散
    高級老散

文章數 : 25
    警章 : 27

發表 由 hyssexy 周二 3月 15, 2011 1:15 pm

milk tea 寫到:sosad

2010年大約有八個月的時間, 廠長唔靠証, 生存唔到, 而且要洗証, 間廠先轉手到... 點會冇証...

單單係法國的alpes, 買入時, 已經自帶Slovenia, 加完英國証, 又被西班牙和波蘭輪, 之後租左去hungary...(其實我果時係預左佢俾人輪, 我先買, 依家出唔到貨了. 正如中國的內蒙和遼寧, 國際有好多地方都係咁.) sosad

點解我聽落似係一件好事黎架 affraid
    高級督察
    高級督察

發表 由 Kotobuki Nanase 周二 3月 15, 2011 1:46 pm

milk tea 寫到:sosad

你咩入晒全世界既證
    就算唔改版,本來你堆證就冇機會回水 sosad
    milk tea
    milk tea
    總督察
    總督察

發表 由 milk tea 周二 3月 15, 2011 2:07 pm

唔咁做, 回唔到本. 以前我要用license, monopoly 小國(例如賓賓)的包業, 或許將鈦由生產國(如加拿大, 澳洲)送去東歐(羅馬尼亞) (或者由小麥地區去冇小麥的地區), 就有得賺.

其實自"WORK AS manager + 100%LAND 變25% LAND + 轉公司地址" 開始, 所有 license 就冇曬用途, 個時已經有好多同業係erepublik forum, 一聽到公司可以轉地點, 就已經叫ADMIN 回水. ADMIN一路唔理, 直到現在, 咩希望都冇曬. sosad
    高級督察
    高級督察

發表 由 Kotobuki Nanase 周二 3月 15, 2011 2:20 pm

milk tea 寫到: 唔咁做, 回唔到本. 以前我要用license, monopoly 小國(例如賓賓)的包業, 或許將鈦由生產國(如加拿大, 澳洲)送去東歐(羅馬尼亞) (或者由小麥地區去冇小麥的地區), 就有得賺.

其實自"WORK AS manager + 100%LAND 變25% LAND + 轉公司地址" 開始, 所有 license 就冇曬用途, 個時已經有好多同業係erepublik forum, 一聽到公司可以轉地點, 就已經叫ADMIN 回水. ADMIN一路唔理, 直到現在, 咩希望都冇曬. sosad

Work as Manager之後我勁賺
    咁算唔算係財富再分配 無頭又發功? 444376 無頭又發功? 731872

現在的時間是 周六 9月 21, 2024 12:40 pm