新eRepublik高登黨論壇

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
新eRepublik高登黨論壇

真正屬於高登仔既黨壇

新人加入步驟
1. 用 遊戲內的名稱 申請論壇帳戶
2. 到 此處 開post,在post內留下profile link用作申請權限
3. 到 此處 登記成為正式黨員
4. 到 此處 登記成為高登黨軍

最新事項
發佈日期 內容
2月2日 最新黨內空手傷害排名
6月17日 [黨務討論] 新人網更新建議咨詢
6月17日 [黨務討論] 黨內新人政策建議咨詢
進行中的活動/補助
發佈日期 內容
6月17日 百家講壇報業支援計劃

直達IRC傳送門
高登黨QQ群:143617973 高登黨黨軍QQ群:244511731
工具-Tools 高登新人指南 IRC聊天室 - HKGOLDEN1999 eRepublik 實用插件網址 高登黨資料庫 HKG頭像製作器
高登遊戲內連結 高登黨 高登黨報 高登黨軍
國家部門報紙 國防部軍令 信息部 教育部 外交部 央行 議會

+7
Kotobuki Nanase
KillerJ
oolongtea
MirrorWong
KK Lau
rigel7
TheSpace
11 posters

入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game

TheSpace
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 181
    警章 : 199
    注冊日期 : 2010-11-20

入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game Empty 入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game

發表 由 TheSpace 周四 9月 18, 2014 5:38 am

咩人都有 咩事都有
    都係以前v1v2時光美好,千奇百趣,奇人奇事,R心鬥角,包羅萬有

而家就真係收撚皮啦 cherry
    rigel7
    rigel7
    高級老散
    高級老散

文章數 : 29
    警章 : 35
    注冊日期 : 2011-02-10

入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game Empty 回復: 入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game

發表 由 rigel7 周五 9月 19, 2014 12:32 am

食台妹啦你 bounce bounce
    KK Lau
    KK Lau
    督察
    督察

文章數 : 377
    警章 : 421
    注冊日期 : 2010-12-21

入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game Empty 回復: 入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game

發表 由 KK Lau 周三 9月 24, 2014 12:15 am

主席老鬼你好 lol!
    MirrorWong
    MirrorWong
    見習督察
    見習督察

文章數 : 250
    警章 : 282
    注冊日期 : 2011-04-10

發表 由 MirrorWong 周五 9月 26, 2014 10:21 pm

仲飲左好多可樂 Smile Laughing
    oolongtea
    沙展
    沙展

文章數 : 54
    警章 : 62
    注冊日期 : 2010-11-21

發表 由 oolongtea 周日 9月 06, 2015 5:40 pm

入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game 727292
    睇番timestamp原來個Post係上年出 sosad
    oceancalvin
    oceancalvin
    督察
    督察

文章數 : 340
    警章 : 361

發表 由 oceancalvin 周二 9月 08, 2015 1:17 pm

oolongtea 寫到:入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game 727292
    睇番timestamp原來個Post係上年出 sosad

入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game 611575
    oceancalvin
    oceancalvin
    督察
    督察

發表 由 oceancalvin 周二 7月 05, 2016 5:56 pm

入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game 444376 入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game 731872
    高級督察
    高級督察

文章數 : 425
    警章 : 534

發表 由 Kotobuki Nanase 周日 12月 11, 2016 9:34 pm

lol!
    oceancalvin
    oceancalvin
    督察
    督察

發表 由 oceancalvin 周一 12月 12, 2016 9:23 am

Hi
    高級督察
    高級督察

發表 由 Kotobuki Nanase 周一 12月 12, 2016 9:27 am

琴晚心血來潮返來睇下
    似乎我死左1年內,高登黨、eC政府連同成隻game都收晒皮sosad
    KillerJ
    KillerJ
    沙展
    沙展

文章數 : 83
    警章 : 86
    注冊日期 : 2011-07-10

發表 由 KillerJ 周二 12月 20, 2016 1:19 am

點解個壇仲未執sosad 入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game 290947
    高級督察
    高級督察

發表 由 Kotobuki Nanase 周二 1月 17, 2017 12:25 pm

有冇人可以講下我死左之後發生左咩事?
    oceancalvin
    oceancalvin
    督察
    督察

發表 由 oceancalvin 周五 8月 18, 2017 12:02 pm

Kotobuki Nanase 寫到:有冇人可以講下我死左之後發生左咩事?

亂鳩晒籠 入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game 1784319543
    tsz25769257
    tsz25769257
    沙展
    沙展

文章數 : 80
    警章 : 81
    注冊日期 : 2011-03-15

發表 由 tsz25769257 周日 10月 01, 2017 2:31 am

oceancalvin 寫到:
    Kotobuki Nanase 寫到:有冇人可以講下我死左之後發生左咩事?

亂鳩晒籠 入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game 1784319543

hi all!!!!!!
    好多年無入黎喇~
    oceancalvin
    oceancalvin
    督察
    督察

發表 由 oceancalvin 周三 10月 04, 2017 3:16 pm

tsz25769257 寫到:
    oceancalvin 寫到:

hi all!!!!!!
    好多年無入黎喇~

入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game 1957510876
    mkaa
    mkaa
    學警
    學警

文章數 : 5
    警章 : 7
    注冊日期 : 2011-04-14

發表 由 mkaa 周五 1月 12, 2018 12:01 pm

2018年入黎chop stamp 入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game 2324653865 入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game 2324653865 入返呢個壇 發覺真係晒咗好多時間落呢隻game 2324653865
    Roger Chan
    Roger Chan
    總督察
    總督察

文章數 : 576
    警章 : 816
    注冊日期 : 2010-12-01

發表 由 Roger Chan 周二 4月 17, 2018 6:14 pm

路過

現在的時間是 周日 五月 19, 2024 9:54 pm