新eRepublik高登黨論壇

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
新eRepublik高登黨論壇

真正屬於高登仔既黨壇

新人加入步驟
1. 用 遊戲內的名稱 申請論壇帳戶
2. 到 此處 開post,在post內留下profile link用作申請權限
3. 到 此處 登記成為正式黨員
4. 到 此處 登記成為高登黨軍

最新事項
發佈日期 內容
2月2日 最新黨內空手傷害排名
6月17日 [黨務討論] 新人網更新建議咨詢
6月17日 [黨務討論] 黨內新人政策建議咨詢
進行中的活動/補助
發佈日期 內容
6月17日 百家講壇報業支援計劃

直達IRC傳送門
高登黨QQ群:143617973 高登黨黨軍QQ群:244511731
工具-Tools 高登新人指南 IRC聊天室 - HKGOLDEN1999 eRepublik 實用插件網址 高登黨資料庫 HKG頭像製作器
高登遊戲內連結 高登黨 高登黨報 高登黨軍
國家部門報紙 國防部軍令 信息部 教育部 外交部 央行 議會

+27
Timmy11Wong
oceancalvin
rickyyip1234
milk tea
BillyHerrington
andrewlyh
Mao_gonglei
wenove
w4edward
Wod_hkg
eventide
Epic Noob
KK Lau
ckdot
dracula_int
rigel7
kennethhon
TheSpace
last me
Paimmno
VLKR
70sPoverty
Dingo0410
Xenon Ng
Kotobuki Nanase
Cocacola123
MirrorWong
31 posters

說好的 黨聚 呢

投票

黨聚做什麼好

[ 23 ]
    說好的 黨聚 呢 - 頁 5 Bar_left26%說好的 黨聚 呢 - 頁 5 Bar_right [26%] 
    [ 9 ]
    說好的 黨聚 呢 - 頁 5 Bar_left10%說好的 黨聚 呢 - 頁 5 Bar_right [10%] 
    [ 3 ]
    說好的 黨聚 呢 - 頁 5 Bar_left3%說好的 黨聚 呢 - 頁 5 Bar_right [3%] 
    [ 8 ]
    說好的 黨聚 呢 - 頁 5 Bar_left9%說好的 黨聚 呢 - 頁 5 Bar_right [9%] 
    [ 14 ]
    說好的 黨聚 呢 - 頁 5 Bar_left16%說好的 黨聚 呢 - 頁 5 Bar_right [16%] 
    [ 14 ]
    說好的 黨聚 呢 - 頁 5 Bar_left16%說好的 黨聚 呢 - 頁 5 Bar_right [16%] 
    [ 12 ]
    說好的 黨聚 呢 - 頁 5 Bar_left14%說好的 黨聚 呢 - 頁 5 Bar_right [14%] 
    [ 5 ]
    說好的 黨聚 呢 - 頁 5 Bar_left6%說好的 黨聚 呢 - 頁 5 Bar_right [6%] 

總投票數: 88
    TheSpace
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 181
    警章 : 199
    注冊日期 : 2010-11-20

說好的 黨聚 呢 - 頁 5 Empty 回復: 說好的 黨聚 呢

發表 由 TheSpace 周六 6月 11, 2011 11:38 pm

十卜十卜推推推
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 173
    警章 : 213
    注冊日期 : 2011-01-11

說好的 黨聚 呢 - 頁 5 Empty 回復: 說好的 黨聚 呢

發表 由 BillyHerrington 周日 6月 12, 2011 1:31 am

長洲好似唔錯......不如過埋夜? 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 833331
    最多就係自備紅磨泥既姐 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 635307
    MirrorWong
    MirrorWong
    見習督察
    見習督察

文章數 : 250
    警章 : 282
    注冊日期 : 2011-04-10

發表 由 MirrorWong 周日 6月 12, 2011 3:31 am

BillyHerrington 寫到:長洲好似唔錯......不如過埋夜? 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 833331
    最多就係自備紅磨泥既姐 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 635307

你地可以過夜呀, 不過我唔過得 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 565975
    milk tea
    milk tea
    總督察
    總督察

文章數 : 570
    警章 : 823
    注冊日期 : 2010-12-21

發表 由 milk tea 周日 6月 12, 2011 4:01 am

MirrorWong 寫到:
    BillyHerrington 寫到:長洲好似唔錯......不如過埋夜? 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 833331

你地可以過夜呀, 不過我唔過得 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 565975

sosad 和RL有關的﹐ 要注意安全. (我個人比較保守... 唔會輕信其他人﹐ 所以地點很重要﹐ 人多的地方比較安心...)
    MirrorWong
    MirrorWong
    見習督察
    見習督察

發表 由 MirrorWong 周日 6月 12, 2011 4:11 am

milk tea 寫到:

sosad 和RL有關的﹐ 要注意安全. (我個人比較保守... 唔會輕信其他人﹐ 所以地點很重要﹐ 人多的地方比較安心...)

咁樣, 你要多多比意見我呀!!!!!
    因為我未試過搞呢d網聚~
    之前電台有搞, 但係大家係rl fd
    milk tea
    milk tea
    總督察
    總督察

文章數 : 570
    警章 : 823

發表 由 milk tea 周日 6月 12, 2011 4:29 am

咁樣, 你要多多比意見我呀!!!!!
    因為我未試過搞呢d網聚~
    之前電台有搞, 但係大家係rl fd

我都唔識, 而且不在香港﹐ 只係覺得討論會總結一個時間和地點﹐ 有聯絡方法時﹐ 比較易follow. 以前見客時﹐ 因為有公數﹐ 頭一 兩次見面﹐ 仲會找些高檔的餐廳﹐ 留一個好印象﹐ 以後見面先會唔正經. (不過可能唔多適用.) 其實識多D和唔同階層的人都幾重要.

細個喝酒需要熟人倍﹐ 有些人喝醉了﹐ 真的會唔知發生咩事﹐ 所以要了解自己的酒量和唔好逞強.
    高級督察
    高級督察

文章數 : 425
    警章 : 534

發表 由 Kotobuki Nanase 周日 6月 12, 2011 2:28 pm

milk tea 寫到:細個喝酒需要熟人倍﹐ 有些人喝醉了﹐ 真的會唔知發生咩事﹐ 所以要了解自己的酒量和唔好逞強.

菊花盛開 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 733706
    Cocacola123
    Cocacola123
    督察
    督察

文章數 : 368
    警章 : 474
    注冊日期 : 2010-11-20

發表 由 Cocacola123 周日 6月 12, 2011 6:14 pm

喝酒, 好易出事, 見太多
    Epic Noob
    Epic Noob
    沙展
    沙展

文章數 : 73
    警章 : 80
    注冊日期 : 2011-03-22

發表 由 Epic Noob 周日 6月 12, 2011 8:26 pm

飯聚吧
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 173
    警章 : 213
    注冊日期 : 2011-01-11

發表 由 BillyHerrington 周一 6月 13, 2011 12:05 am

Kotobuki Nanase 寫到:
    milk tea 寫到:細個喝酒需要熟人倍﹐ 有些人喝醉了﹐ 真的會唔知發生咩事﹐ 所以要了解自己的酒量和唔好逞強.

菊花盛開 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 733706
    唏唏!插或被插? 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 833331
    督察
    督察

文章數 : 317
    警章 : 348
    注冊日期 : 2010-12-29

發表 由 rickyyip1234 周六 五月 05, 2012 8:26 pm

比利卡 比利那那 撲撲利那 比比路多 浮上水
    oceancalvin
    oceancalvin
    督察
    督察

文章數 : 340
    警章 : 361

發表 由 oceancalvin 周一 五月 07, 2012 12:31 am

milk tea 寫到:

我仲以為你返左黎 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 565975
    Timmy11Wong
    Timmy11Wong
    警司
    警司

文章數 : 740
    警章 : 792
    注冊日期 : 2011-03-07

發表 由 Timmy11Wong 周一 五月 07, 2012 7:27 pm

邊條友推返舊post上嚟?
    paulinian4life
    學警
    學警

文章數 : 9
    警章 : 11
    注冊日期 : 2011-11-03
    年齡 : 31

發表 由 paulinian4life 周一 五月 07, 2012 9:44 pm

rickyyip1234 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 858376 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 858376 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 858376 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 858376 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 858376 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 858376 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 858376 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 858376 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 858376 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 858376 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 858376 說好的 黨聚 呢 - 頁 5 858376
    calpamomo
    calpamomo
    高級老散
    高級老散

文章數 : 30
    警章 : 36
    注冊日期 : 2011-07-16

發表 由 calpamomo 周二 五月 08, 2012 12:32 am

單車or飯局會好d
    hr889
    沙展
    沙展

文章數 : 52
    警章 : 54
    注冊日期 : 2011-04-11

發表 由 hr889 周五 五月 11, 2012 12:17 am

其實呢個post有冇效..
    70sPoverty
    70sPoverty
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 188
    警章 : 210
    注冊日期 : 2011-02-26

發表 由 70sPoverty 周三 五月 16, 2012 4:00 am

推舊 post 推 sosad
    HKGgodblessme
    沙展
    沙展

文章數 : 54
    警章 : 76
    注冊日期 : 2011-05-04

發表 由 HKGgodblessme 周一 五月 21, 2012 8:24 pm

說好的 黨聚 呢 - 頁 5 368545 以為你地咩事tim
    點知係舊po
    MirrorWong
    MirrorWong
    見習督察
    見習督察

發表 由 MirrorWong 周二 五月 22, 2012 3:02 pm

rickyyip1234 寫到:比利卡 比利那那 撲撲利那 比比路多 浮上水

咩野吧 sosad

現在的時間是 周五 4月 26, 2024 7:27 pm