新eRepublik高登黨論壇

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
新eRepublik高登黨論壇

真正屬於高登仔既黨壇

新人加入步驟
1. 用 遊戲內的名稱 申請論壇帳戶
2. 到 此處 開post,在post內留下profile link用作申請權限
3. 到 此處 登記成為正式黨員
4. 到 此處 登記成為高登黨軍

最新事項
發佈日期 內容
2月2日 最新黨內空手傷害排名
6月17日 [黨務討論] 新人網更新建議咨詢
6月17日 [黨務討論] 黨內新人政策建議咨詢
進行中的活動/補助
發佈日期 內容
6月17日 百家講壇報業支援計劃

直達IRC傳送門
高登黨QQ群:143617973 高登黨黨軍QQ群:244511731
工具-Tools 高登新人指南 IRC聊天室 - HKGOLDEN1999 eRepublik 實用插件網址 高登黨資料庫 HKG頭像製作器
高登遊戲內連結 高登黨 高登黨報 高登黨軍
國家部門報紙 國防部軍令 信息部 教育部 外交部 央行 議會

+9
ckdot
KK Lau
boscopong
BillyHerrington
TamHang
Angelmaycry
Kotobuki Nanase
iwillwe
Roger Chan
13 posters

十一黨慶,搞唔搞慶祝?

Roger Chan
    Roger Chan
    總督察
    總督察

文章數 : 576
    警章 : 816
    注冊日期 : 2010-12-01

十一黨慶,搞唔搞慶祝? Empty 十一黨慶,搞唔搞慶祝?

發表 由 Roger Chan 周一 9月 05, 2011 1:30 am

唔係中國共產黨國慶,係高登黨二周年黨慶
    睇番wiki,原來高登黨係十一成立,咁高登黨搞唔搞活動
    另外高登黨係咪需要一首黨歌?
    iwillwe
    iwillwe
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 106
    警章 : 118
    注冊日期 : 2010-12-22

十一黨慶,搞唔搞慶祝? Empty 回復: 十一黨慶,搞唔搞慶祝?

發表 由 iwillwe 周一 9月 05, 2011 8:31 pm

開黨庫同慶賀 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 444376 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 731872 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 444376 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 731872 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 444376 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 731872
    高級督察
    高級督察

文章數 : 425
    警章 : 534
    注冊日期 : 2010-12-21

十一黨慶,搞唔搞慶祝? Empty 回復: 十一黨慶,搞唔搞慶祝?

發表 由 Kotobuki Nanase 周一 9月 05, 2011 9:03 pm

海軍聚會 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 855968 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 855968 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 855968
    Angelmaycry
    Angelmaycry
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 113
    警章 : 155
    注冊日期 : 2011-08-15

發表 由 Angelmaycry 周一 9月 05, 2011 9:42 pm

iwillwe 寫到:開黨庫同慶賀 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 444376 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 731872 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 444376 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 731872 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 444376 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 731872
    開黨庫同慶賀 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 635307
    Roger Chan
    Roger Chan
    總督察
    總督察

文章數 : 576
    警章 : 816
    注冊日期 : 2010-12-01

發表 由 Roger Chan 周一 9月 05, 2011 10:15 pm

各黨齊開黨庫晚會
    TamHang
    沙展
    沙展

文章數 : 61
    警章 : 65
    注冊日期 : 2011-05-21

發表 由 TamHang 周二 9月 06, 2011 1:55 am

Roger Chan 寫到:
    Golden Forum is a Diamond?
    高登戰隊 Golden Ranger ?
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 173
    警章 : 213
    注冊日期 : 2011-01-11

發表 由 BillyHerrington 周二 9月 06, 2011 2:17 am

冇g派,只好派重口味漫畫、中古hgame、過期畫集、未砌模型、等身海報...etc
    boscopong
    見習督察
    見習督察

文章數 : 207
    警章 : 240
    注冊日期 : 2011-01-24

發表 由 boscopong 周二 9月 06, 2011 5:06 am

創黨主席派 q5 坦克 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 473627 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 473627
    KK Lau
    KK Lau
    督察
    督察

文章數 : 377
    警章 : 421

發表 由 KK Lau 周二 9月 06, 2011 12:57 pm

咁快又一年
    ckdot
    見習督察
    見習督察

文章數 : 220
    警章 : 295
    注冊日期 : 2010-12-20

發表 由 ckdot 周二 9月 06, 2011 5:05 pm

整10g 黎表揚下
    話哂仲係eC第一大黨,世界第二大
    (暫時仲係)
    rickyyip1234
    rickyyip1234
    督察
    督察

文章數 : 317
    警章 : 348
    注冊日期 : 2010-12-29

發表 由 rickyyip1234 周二 9月 06, 2011 9:35 pm

原來HKG早我23日出世~
    TamHang
    沙展
    沙展

文章數 : 61
    警章 : 65
    注冊日期 : 2011-05-21

發表 由 TamHang 周二 9月 06, 2011 10:48 pm

BillyHerrington 寫到:冇g派,只好派重口味漫畫、中古hgame、過期畫集、未砌模型、等身海報...etc
    seed
    高級督察
    高級督察

文章數 : 425
    警章 : 534

發表 由 Kotobuki Nanase 周二 9月 06, 2011 11:48 pm

TamHang 寫到:
    BillyHerrington 寫到:冇g派,只好派重口味漫畫、中古hgame、過期畫集、未砌模型、等身海報...etc
    seed

放女裝山脈seed
    Angelmaycry
    Angelmaycry
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 113
    警章 : 155
    注冊日期 : 2011-08-15

發表 由 Angelmaycry 周三 9月 07, 2011 3:04 am

TamHang 寫到:

改改啲共歌做黨歌

沒有高登黨 就沒有新中國 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 1957510876
    雞仔餅
    雞仔餅

發表 由 BillyHerrington 周三 9月 07, 2011 4:50 am

Kotobuki Nanase 寫到:
    TamHang 寫到:
    seed

放女裝山脈seed
    倒係唔知家陣網上仲有冇無顏之月既seed呢......實物我倒係有既......
    雞仔餅
    雞仔餅

發表 由 BillyHerrington 周三 9月 07, 2011 4:51 am

ElRiCHonG 寫到:
    TamHang 寫到:

改改啲共歌做黨歌

沒有高登黨 就沒有新中國 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 1957510876
    不如搞埋建黨偉業算喇

BillyHerrington 在 周四 9月 08, 2011 12:20 am 作了第 1 次修改
    70sPoverty
    70sPoverty
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 188
    警章 : 210
    注冊日期 : 2011-02-26

發表 由 70sPoverty 周三 9月 07, 2011 10:49 am

iwillwe 寫到:開黨庫同慶賀 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 444376 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 731872 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 444376 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 731872 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 444376 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 731872

太重口味了, 開襠褲同慶賀... sosad
    oceancalvin
    oceancalvin
    督察
    督察

文章數 : 340
    警章 : 361

發表 由 oceancalvin 周五 9月 09, 2011 12:19 am

派G啦!! 十一黨慶,搞唔搞慶祝? 50966
    我2年前9月24日開始跟第一代火影ROGER
    十一黨慶,搞唔搞慶祝? 1957510876
    KillerJ
    KillerJ
    沙展
    沙展

文章數 : 83
    警章 : 86
    注冊日期 : 2011-07-10

發表 由 KillerJ 周六 9月 10, 2011 12:08 pm

lol!

現在的時間是 周六 4月 27, 2024 1:36 am