新eRepublik高登黨論壇

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
新eRepublik高登黨論壇

真正屬於高登仔既黨壇

新人加入步驟
1. 用 遊戲內的名稱 申請論壇帳戶
2. 到 此處 開post,在post內留下profile link用作申請權限
3. 到 此處 登記成為正式黨員
4. 到 此處 登記成為高登黨軍

最新事項
發佈日期 內容
2月2日 最新黨內空手傷害排名
6月17日 [黨務討論] 新人網更新建議咨詢
6月17日 [黨務討論] 黨內新人政策建議咨詢
進行中的活動/補助
發佈日期 內容
6月17日 百家講壇報業支援計劃

直達IRC傳送門
高登黨QQ群:143617973 高登黨黨軍QQ群:244511731
工具-Tools 高登新人指南 IRC聊天室 - HKGOLDEN1999 eRepublik 實用插件網址 高登黨資料庫 HKG頭像製作器
高登遊戲內連結 高登黨 高登黨報 高登黨軍
國家部門報紙 國防部軍令 信息部 教育部 外交部 央行 議會

4 posters

我地有冇國際事務部?

Pu-Yi
    Pu-Yi
    高級老散
    高級老散

文章數 : 24
    警章 : 48
    注冊日期 : 2011-04-11

我地有冇國際事務部? Empty 我地有冇國際事務部?

發表 由 Pu-Yi 周二 4月 19, 2011 5:29 am

我地有冇咁的部門去pto其他國家去人小的國家開政黨分部?例如台灣
    Pu-Yi
    Pu-Yi
    高級老散
    高級老散

文章數 : 24
    警章 : 48
    注冊日期 : 2011-04-11

我地有冇國際事務部? Empty 回復: 我地有冇國際事務部?

發表 由 Pu-Yi 周二 4月 19, 2011 5:34 am

整個附屬國都好 每月進貢
    70sPoverty
    70sPoverty
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 188
    警章 : 210
    注冊日期 : 2011-02-26

我地有冇國際事務部? Empty 回復: 我地有冇國際事務部?

發表 由 70sPoverty 周二 4月 19, 2011 10:42 am

北泡菜已經不是....
    Kotobuki Nanase
    高級督察
    高級督察

文章數 : 425
    警章 : 534
    注冊日期 : 2010-12-21

發表 由 Kotobuki Nanase 周二 4月 19, 2011 1:18 pm

有既話NK就唔使五大黨畀人PTO左兩個 sosad
    70sPoverty
    70sPoverty
    雞仔餅
    雞仔餅

發表 由 70sPoverty 周二 4月 19, 2011 4:06 pm

Kotobuki Nanase 寫到:有既話NK就唔使五大黨畀人PTO左兩個 sosad

有何良策?
    rickyyip1234
    rickyyip1234
    督察
    督察

文章數 : 317
    警章 : 348
    注冊日期 : 2010-12-29

發表 由 rickyyip1234 周二 4月 19, 2011 5:32 pm

高登人手短缺,要在國會取半數議席都難,還有人去PTO其他國嗎?
    高級督察
    高級督察

文章數 : 425
    警章 : 534
    注冊日期 : 2010-12-21

發表 由 Kotobuki Nanase 周二 4月 19, 2011 6:57 pm

70sPoverty 寫到:
    Kotobuki Nanase 寫到:有既話NK就唔使五大黨畀人PTO左兩個 sosad

有何良策?

屌佢老母
    成班人賺錢咁叻研究新模式咁叻
    就係唔識開小號
    講左幾多百次
    開小號最低要求係唔同IP唔同電腦
    唔係投完票都肯定畀無頭雞用program鏟走
    教極都唔聽
    結果畀人鏟左九票
    大佬呀,九票差唔多成三成呀
    eC喺NK三成票畀無頭雞鏟鬼左呀
    贏五個黨最後得番三個
    雷囧君十票變六票
    而家個黨連名都畀PTOer改埋
    唔好同我講唔同IP唔同電腦好難
    人地大波波西班牙SB匈奴都用小號
    結果?
    一票都冇鏟到
    一票都冇鏟到呀大佬
    點解連班歐洲傻仔都做到既事
    我地出左名古惑既eC人反而做唔到?
    搞到我而家要手動report
    ticket左六個極度可疑既大波波戶口
    無頭雞受唔受理我都唔知
    話我知,而家搞成咁國會選舉點算?
    仲有,千祈唔好畀我知邊條ON9仔同IP同電腦投小號票添呀
    唔係我實將佢條賓洲同舌頭打結
    你冇睇錯,係雙重打結呀
    我地有冇國際事務部? 319171 我地有冇國際事務部? 319171 我地有冇國際事務部? 319171 我地有冇國際事務部? 319171 我地有冇國際事務部? 319171 我地有冇國際事務部? 319171

話時話
    PTO LLEC班茂利
    71票畀人鏟剩40票 我地有冇國際事務部? 858376
    如果兩幫人掉轉就好
    70sPoverty
    70sPoverty
    雞仔餅
    雞仔餅

發表 由 70sPoverty 周二 4月 19, 2011 7:02 pm

sosad sosad sosad
    教而不善, 真係有幾多良策都無用...

現在的時間是 周五 3月 29, 2024 10:04 am