新eRepublik高登黨論壇

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
新eRepublik高登黨論壇

真正屬於高登仔既黨壇

新人加入步驟
1. 用 遊戲內的名稱 申請論壇帳戶
2. 到 此處 開post,在post內留下profile link用作申請權限
3. 到 此處 登記成為正式黨員
4. 到 此處 登記成為高登黨軍

最新事項
發佈日期 內容
2月2日 最新黨內空手傷害排名
6月17日 [黨務討論] 新人網更新建議咨詢
6月17日 [黨務討論] 黨內新人政策建議咨詢
進行中的活動/補助
發佈日期 內容
6月17日 百家講壇報業支援計劃

直達IRC傳送門
高登黨QQ群:143617973 高登黨黨軍QQ群:244511731
工具-Tools 高登新人指南 IRC聊天室 - HKGOLDEN1999 eRepublik 實用插件網址 高登黨資料庫 HKG頭像製作器
高登遊戲內連結 高登黨 高登黨報 高登黨軍
國家部門報紙 國防部軍令 信息部 教育部 外交部 央行 議會

+9
eventide
70sPoverty
last me
dracula_int
ckdot
KK Lau
iwillwe
RemiliaYuki
MirrorWong
13 posters

[離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ?

Cocacola123
    Cocacola123
    督察
    督察

文章數 : 368
    警章 : 474
    注冊日期 : 2010-11-20

[離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 Empty 回復: [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ?

發表 由 Cocacola123 周五 4月 15, 2011 11:45 pm

播緊呢首

https://www.youtube.com/watch?v=ZPlOqyGWvbk&feature=related

之後就又不其然走去勁LOOP呢首:

https://www.youtube.com/watch?v=FdC5S51adUo&feature=fvwrel
    Mao_gonglei
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 184
    警章 : 260
    注冊日期 : 2010-12-24

[離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 Empty 回復: [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ?

發表 由 Mao_gonglei 周六 4月 16, 2011 2:10 am

主持路過。
    MirrorWong
    MirrorWong
    見習督察
    見習督察

文章數 : 250
    警章 : 282
    注冊日期 : 2011-04-10

發表 由 MirrorWong 周六 4月 16, 2011 6:25 pm

eventide 寫到:
    MirrorWong 寫到:
    KK Lau 寫到:睇下點先.. 可能無時間, 你地係咪無限期永遠招人?
    係。
    你可以假期先加入, 好似暑假咁。

eventide 寫到:請巴打做dj會唔會毒o左d sosad

唔明白關咩事。
    請解釋下。

因為我連自我介紹都諗唔到可以點講 sosad (身高︰米8、會考30分、1打10 [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 449242 )
    我認我毒 [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 651653

講下興趣, 你講自己d身高有乜用-0-
    講下自己性格特徵~
    最緊要係你既性格點配合到呢份工作, 唔係你有米8都無用-.-

自我介紹最緊要吸引到人既目光, 要特別d, 你自己諗下, 我無可能教到你, 因為我覺得我都好平凡姐:p

算吧啦~我擺到明就唔係思路正常o既人啦 [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 207733

思路唔正常既人, 可以做青山open day果個節目:s
    MirrorWong
    MirrorWong
    見習督察
    見習督察

發表 由 MirrorWong 周六 4月 16, 2011 6:26 pm

Cocacola123 寫到:ARM ARM CLICK過上去諗住聽你做節目, 點知聽左成晚都唔似有你分...... [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 858376
    我錄左個錄音比小芷播, 係尋晚8點幾差唔多8點半播左:s
    我依家無做節目啦, 你地想聽既, 我可以今晚即刻做既=0=
    MirrorWong
    MirrorWong
    見習督察
    見習督察

發表 由 MirrorWong 周六 4月 16, 2011 6:26 pm

Mao_gonglei 寫到:主持路過。
    你係做緊定有意?
    iwillwe
    iwillwe
    雞仔餅
    雞仔餅

文章數 : 106
    警章 : 118
    注冊日期 : 2010-12-22

發表 由 iwillwe 周六 4月 16, 2011 6:44 pm

你係做緊定有意?
    佢係雲海(好似係)
    MirrorWong
    MirrorWong
    見習督察
    見習督察

發表 由 MirrorWong 周六 4月 16, 2011 6:57 pm

iwillwe 寫到:
    你係做緊定有意?
    佢係雲海(好似係)

下下?!
    eventide
    見習督察
    見習督察

文章數 : 215
    警章 : 234
    注冊日期 : 2011-01-25

發表 由 eventide 周日 4月 17, 2011 1:58 am

KK Lau 寫到:睇下點先.. 可能無時間, 你地係咪無限期永遠招人?
    係。

eventide 寫到:請巴打做dj會唔會毒o左d sosad

唔明白關咩事。
    請解釋下。

因為我連自我介紹都諗唔到可以點講 sosad (身高︰米8、會考30分、1打10 [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 449242 )
    我認我毒 [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 651653

講下自己性格特徵~
    最緊要係你既性格點配合到呢份工作, 唔係你有米8都無用-.-

自我介紹最緊要吸引到人既目光, 要特別d, 你自己諗下, 我無可能教到你, 因為我覺得我都好平凡姐:p

算吧啦~我擺到明就唔係思路正常o既人啦 [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 207733

青山open day個節目有咩搞作 [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 449242
    介紹院友異能 [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 138353
    o甘老套連 [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 858376 神週日崇拜都好過佢la [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 791861
    btw 六合彩頭獎唔該 [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 600328
    eventide
    見習督察
    見習督察

發表 由 eventide 周日 4月 17, 2011 2:02 am

唔知點解諗起老納同貧憎 sosad
    MirrorWong
    MirrorWong
    見習督察
    見習督察

發表 由 MirrorWong 周日 4月 17, 2011 3:16 am

係。

唔明白關咩事。
    請解釋下。

講下自己性格特徵~

青山open day個節目有咩搞作 [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 449242
    介紹院友異能 [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 138353
    o甘老套連 [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 858376 神週日崇拜都好過佢la [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 791861
    btw 六合彩頭獎唔該 [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 600328

講野要夠青山同好笑~ 正常人諗唔到既野你都要快過人諗得到
    MirrorWong
    MirrorWong
    見習督察
    見習督察

發表 由 MirrorWong 周日 4月 17, 2011 3:17 am

唔係好明~@@
    eventide
    見習督察
    見習督察

發表 由 eventide 周日 4月 17, 2011 9:39 pm

唔係好明~@@

名人o黎嫁喎o甘都唔識 [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 601540
    http://evchk.wikia.com/wiki/%E9%AB%98%E7%99%BB%E5%90%8D%E4%BA%BA%E9%8C%84
    活佛 sosad
    btw 用ctrl f
    MirrorWong
    MirrorWong
    見習督察
    見習督察

發表 由 MirrorWong 周日 4月 17, 2011 11:40 pm

唔係好明~@@

名人o黎嫁喎o甘都唔識 [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 601540
    http://evchk.wikia.com/wiki/%E9%AB%98%E7%99%BB%E5%90%8D%E4%BA%BA%E9%8C%84
    活佛 sosad
    btw 用ctrl f
    其實我唔上高登的
    活佛編輯 活佛 段落編輯

* 一步一生
    * 呼吸時想妳
    * 老納
    * 貧僧
    我靜係知一步一生
    聽聞是靚仔hahaha!
    MirrorWong
    MirrorWong
    見習督察
    見習督察

發表 由 MirrorWong 周四 4月 21, 2011 2:43 am

用力推帖!

得唔得架姐 :p??
    Xenon Ng
    Xenon Ng
    沙展
    沙展

文章數 : 60
    警章 : 71
    注冊日期 : 2010-12-22

發表 由 Xenon Ng 周四 4月 21, 2011 7:38 pm

幫你推一下啦~ [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 834888

我in左等通知
    MirrorWong
    MirrorWong
    見習督察
    見習督察

發表 由 MirrorWong 周二 4月 26, 2011 1:39 am

Xenon Ng 寫到:幫你推一下啦~ [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 834888

我in左等通知

多謝曬
    HKGreich
    HKGreich
    老散
    老散

文章數 : 15
    警章 : 15
    注冊日期 : 2011-04-23

發表 由 HKGreich 周三 4月 27, 2011 4:36 pm

[離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 764713
    MirrorWong
    MirrorWong
    見習督察
    見習督察

發表 由 MirrorWong 周三 4月 27, 2011 6:37 pm

HKGreich 寫到: [離題九萬尺]其實大家有無諗過做dj ? - 頁 2 764713

做乜咁好笑口

現在的時間是 周五 4月 19, 2024 1:44 pm