新eRepublik高登黨論壇

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
新eRepublik高登黨論壇

真正屬於高登仔既黨壇

新人加入步驟
1. 用 遊戲內的名稱 申請論壇帳戶
2. 到 此處 開post,在post內留下profile link用作申請權限
3. 到 此處 登記成為正式黨員
4. 到 此處 登記成為高登黨軍

最新事項
發佈日期 內容
2月2日 最新黨內空手傷害排名
6月17日 [黨務討論] 新人網更新建議咨詢
6月17日 [黨務討論] 黨內新人政策建議咨詢
進行中的活動/補助
發佈日期 內容
6月17日 百家講壇報業支援計劃

直達IRC傳送門
高登黨QQ群:143617973 高登黨黨軍QQ群:244511731
工具-Tools 高登新人指南 IRC聊天室 - HKGOLDEN1999 eRepublik 實用插件網址 高登黨資料庫 HKG頭像製作器
高登遊戲內連結 高登黨 高登黨報 高登黨軍
國家部門報紙 國防部軍令 信息部 教育部 外交部 央行 議會

4 posters

高人工招工 (轉黎呢邊)

milk tea
    milk tea
    總督察
    總督察

文章數 : 570
    警章 : 823
    注冊日期 : 2010-12-21

高人工招工 (轉黎呢邊) Empty 高人工招工 (轉黎呢邊)

發表 由 milk tea 周二 12月 21, 2010 1:50 pm

準備組織"秒壓隊", 趁星期六, 招工準備物資先.

美國公司"HKG militia trainning rank"請人,

申请方法, Q1机票去美国"Chongqing", JOB MARKET - SKILL 1 - 1USD- HKG militia trainning rank (申請後, 你還可以投票或飛回EC打仗)

SKILL 人工 (USD)
    10 31.6
    9 30
    8 28.4
    7 26.7
    (實際人工以你生產力定, 以上係參考.

(一星期會變更一次)

交收方法:

1. 你加入工廠後, 我會送你30PHP
    2. 工作一星期後的星期六(出糧日), 請POST 30PHP, 1PHP=100USD.
    3. 我將你一星期的人工賣俾你.

通過呢個方法, 大家唔使俾稅. 例如加拿大稅率系15%, 你會收多左10% (希望遲D可以升到13%), 我會收5%以下, 用於俾你係廠內的1USD人工.

現時, 經濟大地震, 人工會大變, 所以我先以市價定人工, 過一派我會以你的生產力同售價再加人工. 以上方法由於我完全無左收入, 所以請大家食包時, 多多支持我的Q2包廠, 減低價格變動的風險. 幾日後, 我的Q2包廠也將此方式招工.

強烈支持RANK: CAPTAIN 以下人仕參加, 因為成長速度會快過用拿破倫. 現時一日0.19G 訓練好平, 如果你不夠金, 我可以用0.19金加美元出糧.

遲D有需要, 我希望可以送一個走私號俾HKGOLDEN.

P.S. "秒壓隊"純為娛樂, 非為國(但有補助當然好), 希望每兩個星期的星期六可以揀個戰場玩, 只係玩最後十~五分鐘. (牆不能厚, 要玩反敗為勝) 邊個揀都沒有所謂.

詳請等有人有興趣先, 跟大家意見. 依家準備物資.

milk tea 在 周六 12月 25, 2010 1:28 am 作了第 1 次修改
    milk tea
    milk tea
    總督察
    總督察

高人工招工 (轉黎呢邊) Empty 回復: 高人工招工 (轉黎呢邊)

發表 由 milk tea 周六 12月 25, 2010 1:27 am

第一個星期過去, 人工好似回落左小小, 所以繼續招人.

每生產力有0.58USD (我只係賣到咁多: 1.05USD/9), 按KITCHU和我(SKILL 9, 95HEALTH)的生產力計:

SKILL 人工 (USD)
    10 31.6
    9 30
    8 28.4
    7 26.7
    (實際人工以你生產力定, 以上係參考.)

還有, 你生產6個小麥, 係食唔到1.5個包, 因為美國VAT 1% (0.01USD/BREAD), INCOME TAX 每日工作收你0.2USD, 但比你人工小好多.

用BOOSTER, 我會另外加錢. 不過我計過, 總收入多左, 但實收入少左. 組長, 另計錢, 唔會俾足20%

6SKILL 或以下, 有可能用唔到外匯市場, 所以我會DONATE. 記得一定要留名, 俾我計劃下.
    Cessy
    學警
    學警

文章數 : 2
    警章 : 4
    注冊日期 : 2011-01-03

高人工招工 (轉黎呢邊) Empty 回復: 高人工招工 (轉黎呢邊)

發表 由 Cessy 周一 1月 03, 2011 10:06 pm

重請唔請人?
    lv10
    長期100health+ 2下線 + 50% booster
    milk tea
    milk tea
    總督察
    總督察

發表 由 milk tea 周二 1月 04, 2011 1:09 am

當然請!
    ricky_li
    學警
    學警

文章數 : 5
    警章 : 5

發表 由 ricky_li 周日 1月 09, 2011 4:13 pm

請問一下仲有招人嗎?
    為什麼我找不到....
    milk tea
    milk tea
    總督察
    總督察

發表 由 milk tea 周一 1月 10, 2011 2:57 am

Update 番. 仲有招人.

昨日有一個唔認的新手之左黎, 所以個JOB POST 冇左, 依家個JOB POST 已經更新番.

今個星期每生產力應該係0.052~0.055USD, 而唔係0.058USD. Thanks.
    ricky_li
    學警
    學警

文章數 : 5
    警章 : 5

發表 由 ricky_li 周一 1月 10, 2011 10:11 am

感謝MILK TEA大,我仲未到15LV 可唔可以DONATE俾我?
    http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4264127

感謝
    jack_wa
    高級老散
    高級老散

文章數 : 29
    警章 : 31
    注冊日期 : 2010-12-23

發表 由 jack_wa 周六 1月 15, 2011 3:40 pm

宜家重請唔請人? 高人工招工 (轉黎呢邊) 62294
    宜家得14 蚊CNY 人工 高人工招工 (轉黎呢邊) 62294
    16 lv skill 7 高人工招工 (轉黎呢邊) 62294
    人工大約幾多? 高人工招工 (轉黎呢邊) 62294
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周六 1月 15, 2011 4:57 pm

宜家重請唔請人?
    19 lv skill 7
    人工大約幾多?

現在的時間是 周五 4月 19, 2024 11:48 pm