新eRepublik高登黨論壇

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
新eRepublik高登黨論壇

真正屬於高登仔既黨壇

新人加入步驟
1. 用 遊戲內的名稱 申請論壇帳戶
2. 到 此處 開post,在post內留下profile link用作申請權限
3. 到 此處 登記成為正式黨員
4. 到 此處 登記成為高登黨軍

最新事項
發佈日期 內容
2月2日 最新黨內空手傷害排名
6月17日 [黨務討論] 新人網更新建議咨詢
6月17日 [黨務討論] 黨內新人政策建議咨詢
進行中的活動/補助
發佈日期 內容
6月17日 百家講壇報業支援計劃

直達IRC傳送門
高登黨QQ群:143617973 高登黨黨軍QQ群:244511731
工具-Tools 高登新人指南 IRC聊天室 - HKGOLDEN1999 eRepublik 實用插件網址 高登黨資料庫 HKG頭像製作器
高登遊戲內連結 高登黨 高登黨報 高登黨軍
國家部門報紙 國防部軍令 信息部 教育部 外交部 央行 議會

3 posters

LOL 備戰吧。

milk tea
    milk tea
    總督察
    總督察

文章數 : 570
    警章 : 823
    注冊日期 : 2010-12-21

LOL 備戰吧。 Empty LOL 備戰吧。

發表 由 milk tea 周六 3月 12, 2011 9:02 am

WOW

由千手柱间控制的大樹(EDEN) 對戰 由宇智波斑控制的火狐 火雞.

今次必定可以分身一邊打﹐ 一邊369. clown

EC政府一定大派CNY補助俾人. 有冇一﹐兩個人可以幫手發放下QQ羣的補助資料﹐ 等多D高登仔可以參加? 高登自己組織下la. 留名!留名!留名!留名!留名!

呢 種大型運動會﹐ 如果你唔參加幫手﹐ 一樣會有人向你抽稅打仗﹐ 所以就算無補助﹐ 都請自行出手. 自己用自己每日的包打﹐ 好過日後俾錢人地代你打。當然﹕

為左鼓勵2-Clicker參加運動會﹐ 如果當日/晚無補助﹐ 壓秒時段(戰場最後5分鐘)有份打的人﹐ 就抽獎﹐ 好唔好? 抽到的獎品係黨軍廠利潤的100CNY﹐ 夠你回300HEALTH﹐ 由我發的話﹐ 當然係黨軍優先la. 大家覺得點?

黨軍係時候重新招下人了﹐ 我地算係志願軍la﹐ 冇咩特別要求﹐ 但會有抽獎和獎品。 看戰況和國庫流失速度﹐ 下週會有任務﹐ 希望定係9PM﹐ 通訊組會PM你。

還有﹐ 有冇計劃善用下military unit?

milk tea 在 周五 6月 03, 2011 10:37 pm 作了第 1 次修改
    hyssexy
    高級老散
    高級老散

文章數 : 25
    警章 : 27
    注冊日期 : 2010-12-29

LOL 備戰吧。 Empty 回復: LOL 備戰吧。

發表 由 hyssexy 周六 3月 12, 2011 11:05 am

已備tank!
    karanam
    karanam
    沙展
    沙展

文章數 : 74
    警章 : 74
    注冊日期 : 2010-12-20

LOL 備戰吧。 Empty 回復: LOL 備戰吧。

發表 由 karanam 周六 3月 12, 2011 11:06 am

LM

現在的時間是 周六 4月 20, 2024 1:34 am